Open Dag (zaterdag 11 mei 2019)

Op zaterdag 11 mei 2019 is iedereen van 10.00u tot 15.00u welkom op onze Open Dag.

De basisschool én het atheneum vieren dan samen feest. Leerkrachten en leerlingen werken aan een boeiend en gevarieerd programma. Vooraf inschrijven hoeft niet, u kan gewoon langskomen.

Uw bezoek is belangrijk: u proeft de sfeer eigen aan het KAE en u ervaart wat typisch is voor ons pedagogisch project. Door allerhande activiteiten tonen wij wie we zijn, waarvoor we staan en welke de waarden en ideeën zijn die we belangrijk vinden en waarvoor we ons inzetten.

In de centrale hal licht de directie het pedagogisch project en onze werkwijze toe. Wij beantwoorden al uw vragen. We zorgen voor een rondleiding door onze leerlingen of bieden u een zoektocht doorheen de school aan … Aansluitend kan u binnenlopen in de vaklokalen en mee experimenteren in tal van workshops. Zeker met ook het oog op een goede school- en studiekeuze voor het volgende jaar is dat belangrijk. Zo ontdek je wat het KAE jou te bieden heeft.

Het restaurant (in de sporthal) serveert vanaf 13.00u een typisch Brussels buffet: kip aan’t spit, spareribs en een saladbar. Kiezen voor een volwaardige vegetarische maaltijd kan natuurlijk ook. De richtprijs bedraagt tussen de €8 en €12. Reserveren kan tot donderdag 9 mei 2019 via https://goo.gl/forms/LpiFVt591qTZq6Q63. Betalen doet u de dag zelf aan de kassa. Van 10.00u tot 15.00u kan u ook doorlopend genieten van ons desserten buffet.

Bij vragen of annulaties mail anne.roelants@kaetterbeek.be of bel het nummer 02/738 70 46.

 

CLIL

Toekomstige eerstejaars kunnen op onze Open Dag proeven van CLIL lessen. Inschrijven voor het CLIL-traject kan vanaf dinsdag 14 mei, 09u00 via onze website www.kaetterbeek.be (dus niet via Smartschool!). U zal het inschrijvingsformulier vanaf 09u00 op de startpagina van onze website vinden. In totaal zijn er 96 CLIL-plaatsen (4 klassen x 24 leerlingen). We hanteren het 'first come, first served' principe.

Voor onze toekomstige tweedejaars geldt dezelfde procedure als voor de eerstejaars (inschrijven vanaf dinsdag 14 mei, 09u00 via het inschrijvingsformulier op de startpagina van onze website.

Onze toekomstige derdejaars krijgen binnenkort een keuzeformulier mee naar huis en moeten zich dus niet inschrijven via het inschrijvingsformulier op onze website.

Open Dag 2018